Hasznosítsuk okosabban a napenergiát

Rólunk

Hisszük, hogy az Önálló energiatermelés hosszútávon, az egyik legjövedelmezőbb és legbiztonságosabb, jövőbe fektetés. Szolgáltatásainkat és eszközeinket úgy kombináltuk, hogy a lehető legszélesebb kör megtalálja számítását a megújuló forrású energiatermelésben.

Amennyiben vállalkozása vagy vállalata gondolkozik azon, hogy szeretné korszerűsíteni energetikai rendszerét, amely által kevesebb energiát használna fel. Esetleg zöld, megújuló módon termelt energiával szeretné kiváltani részben vagy egészben a jelenlegi energiaigényét, akkor erre is megoldást tudunk nyújtani partnereinkkel történő együttműködésünk keretében. Kulcsrakész megoldásokat kínálunk igény szerint, egyénre szabott feltételekkel

A Smart Solar célkitűzése, elérni a teljes vevői elégedettséget. A zöld-energia előállításának ötletétől a gondtalan zöld-áram termeléséig, tárolásáig, felhasználásáig. Folyamatosan fejlesszük termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy azok meghaladják a jelen követelményeket és vásárlói elvárásokat. Amiben élen járunk: műszaki innováció, projekt menedzsment, finanszírozás, tervezés-kivitelezés, üzemeltetés.

Elkötelezettek vagyunk:

  • Partnereink számára versenyelőny megteremtésében - egyedi megoldásaink által.
  • Folyamatos termék és szolgáltatás fejlesztés, ár/érték optimalizálás mellett.
  • A megbízható, műszaki és finanszírozási megoldásaink mellett.
  • A hosszú távon is fenntartható energiagazdálkodási megoldások, a megújuló forrású energiatermelés mellett.
  • Beszállítóink, alvállalkozóink szakmai színvonala és megbízhatósága mellett.
SMART Solar - The smart solar energy      
 +36 70 367 8333      
 info@smartsolar.hu