Garancia:

Kiemelkedő Gyártói Garanciák: 20-20-30

Inverter 20 Év

Tartószerkezet: 20 Év

Napelem: 30 Év 89% Teljesítmény Garancia, 15 Év Termékgarancia

A Teljes Körű Garancia. Kiszállás és a Javítás díját is magában foglalja a meghibásodott alkatrész, vagy komplett berendezés cserén túl.

Optimalizálás - Teljesítmény Maximalizálás

Itt kezdődik minden! A legtöbb rendszerben az adott egység (10-30 db napelem) olyan hatékonysággal termel amekkora a leggyengébb napelem hatékonysága. Azaz, ha az egyik napelem árnyékba kerül, megtiszteli egy madár, ráesik egy falevél stb., akkor csak pl. 50%-os lesz a hatékonysága. Így az egész rendszer hatékonysága is csak 50% lesz. Hagyományos rendszernél ha az egységből az egyik elromlik, akkor az egység nem termel! 

A SmartSolar rendszere nem így működik! 

Nálunk minden napelem panel a maximális teljesítményét adja le. Ezt a minden napelem részét képező (garancia 30 év) optimalizáló egység biztosítja. Az Optimiser. Egyszerű, de nagyszerű kis szerkezet, mely később előjön a monitoringnál is. Felmerül a kérdés, hogy mi van, ha meghibásodik? A hiba felismerésekor egy kattintással kivesszük és kicseréljük újra. Ez is a garancia része.  

Legyen szó a napelem táblák, gyártásából adódó teljesítménykülönbségről. Szennyeződés, hőmérsékletkülönbség vagy csúszó árnyékhatásból adódó teljesítményveszteségről. Több tájolásról vagy különböző modulok használatáról. A rendszer rugalmasan bővíthető bármely gyártó, különböző típusú napelemtáblájával, illetve saját Lithium energiatárolóval.

  • Email: info@smartsolar.hu
  • Cím: 9700 Szombathely, Semmelweis u. 4-6. 1.em 106.

Kapcsolat felvétel

Cégadatok

 

Smart Solar Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 4-6. 1.em 106.

06/94/794-550

info@smartsolar.hu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön újdonságainkról első kézből!