MIÉRT A MI RENDSZERÜNKET VÁLASSZA? VALÓBAN OKOS, AZ OKOS RENDSZER? 

Mindenki a saját portékáját akarja eladni. Mi is. De mi meggyőző tényekkel, monitoring rendszerrel alátámasztva.  

Az elmúlt években rendszerünk kialakításában követtük a technológia fejlődést. Ennek köszönhetően kijelenthetjük, hogy egy olyan minőségi rendszert állítottunk össze, mely Önnek a jelenlegi csúcstechnológiát a jövőbeli fejlődési lehetőségek nyitva tartása mellett biztosítja. Ehhez szükséges a lent leírtak maradéktalan megléte egy rendszer esetében. 

Garancia:

Gyártói (nem forgalmazói!) garancia mindenre. Az inverterre és az aluminium (!) tartószerkezetre 20 év garanciát vállalunk, a napelemre pedig 30 év múlva is 89 % teljesítményt garantálunk. 

Optimalizáció: 

Itt kezdődik minden! A legtöbb rendszerben az adott egység (10-50 db napelem) olyan hatékonysággal termel amekkora a leggyengébb napelem hatékonysága. Azaz, ha az egyik napelem árnyékba kerül, megtiszteli egy madár, ráesik egy falevél stb., akkor csak pl. 50%-os lesz a hatékonysága. Így az egész rendszer hatékonysága is csak 50% lesz. Hagyományos rendszernél ha az egységből az egyik elromlik, akkor az egység nem termel! 

SmartSolar rendszere nem így működik! 

Nálunk minden napelem panel a maximális teljesítményét adja le. Ezt a minden napelem részét képező (garancia 25 év) optimalizáló egység biztosítja. Optimájzer. Egyszerű, de nagyszerű kis szerkezet, mely később előjön a monitoringnál is. Felmerül a kérdés, hogy mi van, ha meghibásodik? A hiba felismerésekor egy kattintással kivesszük és kicseréljük újra. Ez is a garancia része.  

Monitoring: 

A monitoring nálunk egész élettartam alatt elérhető! Nem egy évig, nem 5 évig, hanem végig! 

Tehát a monitoring során pillanatnyi adatot látunk a napelemeink működéséről külön- külön és egyben is. Ez azt jelenti, hogy látjuk, mikor melyik mennyit termel, esetleg melyik hibásodik meg. Ha soros rendszerben épített napelem meghibásodik, akkor tudjuk az előzőekben leírtakból, hogy leáll az egész egység. Nálunk csak az az egy panel áll le, amelyik elromlik. Pontosan látjuk a monitoringon, hogy melyik, jövünk, kicseréljük az optimalizáló egységet és minden megy tovább. 

Monokristályos napelem:

Mivel monokristályos napelemeket forgalmazunk, ezért a polikristályosnál oly gyakori hajszálrepedés nálunk csak elvétve fordul elő. A monokristályos napelem tartósabb és összességében sokkal jobb teljesítményt ad le. Persze ezért a bekerülési értéke valamivel több is, de a megtérülésnél ez sokszorosan visszajön. 

Bővíthetőség: 

Ha okosan előre gondolkozunk, akkor már most a feltételezzük, hogy a rendszerünket pár év múlva bővíteni fogjuk. Ha a tetőn nincs hely, akkor keresünk neki máshol. 

A bővíthetőségnek két fő akadálya van általában: az INVERTER és a NAPELEM ÖREGEDÉSE 

Inverter: 

A rendszer (egyik) lelke. Fő feladata a napelemek által előállított egyenáram a közüzemi hálózatnak megfelelő feszültségű és frekvenciájú váltakozó árammá alakítása. Emellett optimalizálja az áramtermelést, biztonsági és védelmi funkciókat lát el, adatgyűjtést és távfelügyeletet biztosít, a saját fogyasztók egy részét is vezérelni tudja. 

Az inverter DRÁGA! A rendszer árának 30-50%-a. Amikor a későbbiekben bővíteni akarjuk a rendszerünket, az lesz az első, hogy az inverter árát halljuk meg. 500.000 Ft, 1.000.000 Ft…, annak függvényében, hogy mekkora bővítést akarunk végrehajtani. 

Előre nem lehet nagyobbat beszerelni, mert a sima” inverter nem működik bizonyos napelem mennyiség alatt. 

Mi ezt is MEGOLDOTTUK! Illetve nem mi, hanem ainverter gyártásban profi partnerünk a www.solaedge.com  

17KW invertert adunk az 5KW-os rendszer mellé! Azért, hogy bármikor bővíthesse. Ha meg van elégedve velünk, akkor persze szeretnénk, ha ezt nálunk tenné meg. 

Napelem panel egység hatékonysága: Korábban írtuk, hogy a nem napelemenként optimalizált rendszerekben a legrosszabbul teljesítő napelem lesz a rendszer alapja, azaz lerontja az összteljesítményt. Ha új, más gyártású… napelem kerül be a rendszerbe, akkor romlik a teljesítmény (hiába új, nem tudja leadni a lehetséges teljesítményét), ráadásul a feleslegesen megtermelt energiát a túlteljesítő panelek „elfűtik”, azaz hő és fényenergiává alakítják. Ez megsokszorozza a meghibásodásokat és máris elindult az ördöi kör… 

MEGOLDOTTUK! A SmartSolar rendszerében az egyedileg vezérelt panelek mellé bármikor, bármilyen teljesítményű, egyedileg vezérelt panel beépíthető, teljesítményveszteség nélkül! 

GONDOLKOZZON ELŐRE! A BŐVÍTHETŐSÉG RENDKÍVÜL FONTOS A MOSTANI RENDSZERTELEPÍTÉSÉNÉL!!! 

A jövő: 

Akkumulátorokban tárolt energia, hogy éjjel is a rendszer által megtermelt „ingyen” energiát használhassa. Elektromos autó töltő, mely napelemről működik. Okos otthon, mely akkor használ energiát, amikor az termelődik. 

Ez nem a jövő, ez a jelen. Rendszerünk már felkészült ezekre, pár év és általános lesz nálunk is. Gondolkozzon előre, segítünk benne! 

Biztonság: 

Amikor javítási vagy egyéb okból a napelemek közelébe kell menni, fennáll az áramütés veszélye. A mi rendszereink automatikus áram és feszültség lekapcsolás van telepítés, karbantartás vagy vészhelyzet esetére 

Tetőfelület kihasználás: 

SmartSolar rendszerével nem kell kihagyni a kémény, kutyaól árnyékát sem. Ja, hogy más sem hagyja ki? Lehet, hogy ez az a mozzanat, ami miatt az Ön számára veszteségessé válik a nagy nyereséggel kecsegtető napelem business. Lsd: optimalizáció. 

Pályázat:

VAN PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG! Ha van lehetőség a támogatásra, akkor miért csinálná saját pénzből? 

Teljeskörű pályázati tanácsadás és pályázatírás, hitelügyintézésMinden papírmunkát megcsinálunk Ön helyett! 

Már néhány százezer forint önerőtől (amit visszakap az első két év alatt) lehet rendszert telepíteni! 

A napelem pályázat kihasználása vállalkozásoknak kötelező!

Egy jó cégvezető (és a munkatársai) folyton a fejlődés, optimalizálás, költséghatékonyság, nyereségmaximalizálás, árbevétel növelés, vevőmegtartás, adóoptimalizálás lehetőségét keresi. 

ITT VAN! Pályázattal vagy anélkül a napelem beruházást meg kell lépni. Most, hogy kezdjen el termelni. Hogy 10 év múlva jobb lesz a technológia? Lehet, de addig elveszít 10 évet, amit szintén nyereségben tud termelni. 

Forduljon hozzánk a teljeskörű pályázatírással, adminisztrációval a lehető legjobb rendszer kiépítésével kapcsolatos kérdéseivel 

Folyamatos bővítési lehetőséggel. 

  • Email: info@smartsolar.hu
  • Cím: 9735 Csepreg, Kossuth út 19.

Kapcsolat felvétel

Cégadatok

 

Smart Solar Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 4-6. 1.em 106.

06/94/794-550

info@smartsolar.hu

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön újdonságainkról első kézből!